dePaul Programming

Software-ontwikkeling in Web en App!

Belangrijk bericht dePaul Programming is momenteel helaas niet in staat om nieuwe projecten aan te nemen!

dePaul Programming zet zich in om de geweldige mogelijkheden van het web voor iedereen beschikbaar te maken.

Waarden

Volledige aanpak

Om zo volledig mogelijk van dienst te zijn, biedt dePaul Programming ondersteuning in het gehele proces van een website. Zo kunt u denken aan:

  • Vormgeven en ontwerpen
  • Ontwikkelen en testen
  • In bedrijf stellen
  • Onderhouden

Maatwerk

dePaul Programming werkt samen met de klant. In een persoonlijk gesprek worden de wensen van de klant op een rij gezet. Vervolgens maakt dePaul Programming een opzet. In de derde en laatste fase wordt het product in direct overleg voltooid.

Snel resultaat

Dankzij slimme keuzes in software, goed contact met de klant en snelle ontwikkeltechnieken kan dePaul Programming projecten snel opleveren.

Tevreden klanten

I Hate Statistics

By I Hate Statistics heb ik meegedraaid in het ontwikkelingsteam van vier personen. Hier heb ik mij bezig gehouden met alles van productontwikkeling tot operations.

Op het niet-technische vlak heb ik mij bezig gehouden met het beheren en weergeven van spelgegevens. Hiermee konden we meer inzicht krijgen in hoe het spel gebruikt werd, en hoe het verbeterd kon worden.

Lees meer

Priva B.V

Hier heb ik met mijn kennis van web- en app-development twee onderzoeken kunnen ondersteunen.

Lees meer

RED Online Marketing

Bij RED Online Marketing heeft dePaul Programming het onderhoud en uitbereiding van de reisvergelijkingssite www.vindeenreis.nl uitgevoerd

Het belangrijkste was de ontwikkeling van een geheel nieuw geïntegreerde web-database voor de inhoud van reisvergelijkingssites.

Lees meer

ByCrowds

Bij ByCrowds ben ik verantwoordelijk voor het hele technisch functioneren van de webtool, van feature development tot serverconfiguratie.

Tevens beheer ik de front-end website bycrowds.com.

Lees meer